Programme Schedule

Day 1 – Wednesday (23rd. November 2011)
08.00am – 09.00am Registration
09.00am – 10.00am Keynote Address #1
Prof. Dr. Linda A. Macaulay, The University of Manchester, United Kingdom
Service Innovation as a New Paradigm in Information Systems
10.00am – 11.00am OPENING CEREMONY
  • Arrival of Guest
  • Arrival of Guest of Honour Y. Bhg.Dean of KICT, IIUM and Dean of FSKSM, UTM
  • Recitation of Du’a
  • Welcoming speech by Y. Bhg. Dean of FSKSM,of UTM
  • Officiating Speach by Y. Bhg. Dean of KICT, IIUM
  • Montage  presentation
  • Photo session
11.00am – 11.30am Refreshment
11.30am – 01.00pm
Session A
Parallel Session A1 (ROOM 1)     Parallel Session A2 (ROOM 2)     Parallel Session A3 (ROOM 3)
(15 minutes per paper, 6 papers x 3 = 18)
01.00pm – 02.15pm Lunch break
02.15pm – 03.15pm Keynote Address #2
Prof. Dr. Bernard C.Y. Tan, National University of Singapore
Service Innovation: Research Challenges in Information Systems
03.15pm – 05.00pm
Session B
Parallel Session B1 (ROOM 1)     Parallel Session B2 (ROOM 2)     Parallel Session B3 (ROOM 3)
(15 minutes per paper, 7 papers x 3 = 21)
05.00pm – 05.30pm Refreshment
08.00pm – 10.30pm * Conference dinner
Day 2 – Thursday (24th. November 2011)
09.00am – 10.00am Keynote Address #3
Prof. Dr. Mohamed Ridza Wahiddin, International Islamic University Malaysia (IIUM)
Service Innovation in Information Systems : Challenge to the Business
10.00am – 10.30am Refreshment
10.30am – 01.00pm
Session C
Parallel Session C1 (ROOM 1)     Parallel Session C2 (ROOM 2)     Parallel Session C3 (ROOM 3)
(15 minutes per paper, 8 papers x 3 = 24)
01.00pm – 02.15pm Lunch break
02.15pm – 05.00pm
Session D
Parallel Session D1 (ROOM 1)     Parallel Session D2 (ROOM 2)     Parallel Session D3 (ROOM 3)
(15 minutes per paper, 9 papers x 3 = 27)
05.00pm – 05.30pm Refreshment

Note: Exhibition on innovation in IS is held from 9.00am-5.00pm


Presentation schedule is now available. Click here.